Stefan

stefan_persoonlijk_1Voordat Stefan bij de band kwam, zong hij samen met zijn zus bij het koor ‘Flame’. Toen Flame in het jaar 2000 stopte, stapte zijn zus over naar de praiseband. Een half jaar lang heeft zij geprobeerd om Stefan over te halen om ook eens een keer te komen luisteren, maar hoe ze ook aandrong, Stefan weigerde. Na verloop van tijd stopte zijn zus met aandringen en besloot Stefan eens te gaan kijken.

Wat hem trok was de fijne sfeer en de gezelligheid in de groep. Ook de muziek van de band was veel volwassener dan het ene keyboard bij Flame. Wat hem ook trof was, dat de leiding een zekere visie had. Zo probeerde de leiding aan de groep duidelijk te maken dat het niet zo maar een beetje zingen in een band betrof, maar dat er een duidelijk doel was waarvoor God eenieder had geroepen. Daar wilde Stefan graag deel van uitmaken.

Bij de band heeft Stefan ook Fleur ontmoet, waar hij in 2006 mee is getrouwd.

Samen met Fleur is Stefan zanglessen gaan volgen. Momenteel zingt Stefan sommige solopartijen. Daarnaast zingt hij mee met de leadzang en verder zingt hij met de mannen de tweede stemmen.